Days Gone Yönetmeni: Bir Oyunu Seviyorsanız Onu Tam Fiyattan Satın Alın

19.04.2021 07:32 Gazali Çetinkaya

 
Days Gone kreatif direktörü ve yazarı John Garvin tarafından belirtilene göre eğer bir oyunu seviyorsanız ve devam oyununu görmek istiyorsanız o oyunu çıkışında tam fiyattan satın almalısınız.
 
God of War yaratıcısı David Jaffe'in YouTube kanalındaki canlı yayına kanalına konuk olan John Garvin "İzleyicilerin ilginç bulabileceği ve bazılarını sinirlendirebilecek bir fikrim var." diyerek konuya giriş yaptı.
 
"Bir oyunu seviyorsanız onu tam fiyattan satın alın. Kullanıcıların 'oyunu indirimde aldım, PS Plus aracılığıyla aldım' gibi söylemlerine kaç defa rastladığımı bilmiyorum."
 
David Jaffe, oyunu oynamadan sevip sevmeyeceğimizi nasıl anlayacağımızı sorduğunda John Garvin "Bilemezsiniz. Ancak oyunu çıkışında desteklemediyseniz devam oyunu çıkmazsa söylenmeyin. God of War çıkışında milyonlarca sattı ve Days Gone ise satamadı. Bir geliştirici olarak kendi adıma konuşuyorum. Artık Sony'de çalışmıyorum ve satış rakamlarını bilmiyorum.
 
David Jaffe ayrıca 2006 yılında PSP için Syphon Filter: Dark Mirror'ı piyasaya sunduktan sonra oyunun yüzbinlerce kez korsan indirilmesine çok sinirlendiğini hatırladığını ve sanki paranın kendi cebinden çıkıyor gibi hissettirdiğini ifade etti.
 
Bloomberg'ten Jason Schreier'ın haberine Sony'nin Days Gone'ın devam oyunu için bir planı yok. 26 Nisan 2019'da PlayStation 4 için çıkan ilk oyun 18 Mayıs 2021'de PC'ye geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days Gone Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Bend Studio Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler