Days Gone Yönetmenleri Bend Studio'dan Ayrıldı

02.12.2020 08:14 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment Bend Studio'nun yaratıcı yönetmeni John Garvin ve oyun yönetmeni Jeff Ross stüdyodan ayrıldı.

John Garvin, 1997'de ekibe katılmış. Jeff Ross ise 2006'dan bu yana Sony Interactive Entertainment'ta ve 2015'ten bu yana Bend Studio'da çalışıyordu.

John Garvin, twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, stüdyodan ayrılalı bir yıl olduğunu açıkladı. "Çeşitli sebeplerden dolayı bu konuda konuşmamıştım. Artık Bend Studio'da değilim ve bir yıl oluyor. Days Gone'ı yayınladığımızdan beri resim çizmek ve yazmak gibi kişisel projelere odaklanıyorum. Genel olarak oyun sektörüne ara vermemin tadını çıkarıyorum."

Jeff Ross bu hafta ayrılıyor. "Bu hafta benim PlayStation ve Bend Studio'daki son haftam. Yaptığım tüm oyunlardan gurur duyuyorum fakat artık ileride yeni meydan okumalar için sabırsızlanıyorum. Planlarımı daha sonra açıklayacağım."

Sony Interactive Entertainment Bend Studio Nisan 2019'da PlayStation 4 için Days Gone'ı piyasaya sundu. Stüdyonun yazarları Laurel Williams Dibble ve Tom Dibble'ın LinkedIn profillerinde "AAA açık dünya oyunu" üzerinde çalıştıkları ve bu oyun için "mitoloji, dünya kuralları, karakterler ve tam bir hikaye" oluşturdukları belirtiliyor. Jeff Ross, geçtiğimiz Ocak ayında Days Gone'ın devamını soran bir hayrana "beklemede kalın" yanıtını vermişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days Gone Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Bend Studio Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler