Daytona USA PSN ve Xbox Live'a mı Geliyor?

Yüksek hıza hazır olun
18.09.2011 09:21 Alkan Adakaner


      Sega'nın arcade salonlarında ve Dreamcast'lerimizde (PC ve Saturn sürümleri de vardı) büyük bir zevkle oynadığımız yarış oyunu Daytona USA şimdi Xbox Live ve Playstation Network'e geliyor gibi görünüyor.
 
     Bir çok oyunun gün ışığına çıktığı Avustralya Derecelendirme Kuruluşunun listesine giren oyunun konsollarımıza indirilebilir olarak geldiği belirtiliyor. İlk olarak 1993 yılında piyasaya çıkan Daytona USA daha sonra Sega Racing Classic adıyla geçen yıl da tekrar yayınlanmıştı.
 
     Sega'nın önemli oyunlarının daha önce Xbox Live ve Playstation Network'te satışa çıktığını göz önüne alırsak Daytona USA'yi tekrr görmek şaşırtıcı olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 1 Saat önce Macera Oyunu Creatures of Ava, 7 Ağustos'ta Xbox Series ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler