Dead Block Duyuruldu

Dead Block, özellikle grafikleriyle çok ilginç bir yapım olacak.
06.05.2011 02:46 Feyyaz Ustaer

 
    Digital Reality ve Candygun Games, bugün yaptıkları açıklama ile Unreal Engine 3 kullanarak hazırlanmakta olan hayatta kalmaya dayalı TPS oyunu Dead Block'ı duyurdu.
 
    Oyun 1950'li yıllarda, Amerika'da geçiyor. Özellikle Rock'N Roll'un tavan yaptığı dönemler ve bu yeni müzik türü insanlarda bazı hasarlara neden oluyor; zaman içerisinde insanlar ne alakaysa "zombie" olmaya başlıyorlar ve biz de bu zombie'ler ile savaşmak mecburiyetinde kalıyoruz. Oyun tamamiyle üzerinize gelen zombileri püskürtmek ve hayatta kalabilmek üzerine olacak. Şu haliyle bizlere Left 4 Dead'i fazlasıyla anımsatıyor.
 
   Oyunun yapımcısı Candygun Games, Almanya menşeli bir firma ve merkezi Hamburg'ta. Yayıncı Digital Reality ise Macaristan menşeli.
 
    Ayrıca Dead Block'a ait bir adet video yayınlandı. Bu videoda oyunda tam olarak ne yapacağımızı net bir şekilde görüyoruz; onun haricin oyunda yer alacak karakterler ve zombilerden başka kayda değer bir şey yok gibi videoda.
 
    Çizgi film tarzı grafikleriyle Unreal Engine 3 için de farklı bir deneyim olacak olan oyunun bu yaz piyasada olması bekleniyor. Oyunumuz PC, Playstation 3 ve Xbox 360 platformları için hazırlanıyor. Tek kişilik ve çoklu oyuncu modlarına sahip olacak olan oyunda, 10 adet tek kişilik, 8 adet de co-op modu için hazırlanmış bölüm bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Block Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Candygun Games Dağıtıcısı: Digital Reality Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler