Dead Cells Satışları İki Milyonu Aştı, Rise of the Giant Güncellemesi PS4 ve Switch için Yayınlandı

23.05.2019 19:49 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Motion Twin, metroidvania rogue-lite aksiyon platform oyunu Dead Cells'in satışlarının iki milyonu aştığını duyurdu.

Bunun şerefine oyuna %20 indirim yapıldı. Oyun şu anda PlayStation Store'da 72,00 TL, Microsoft Store'da 47,20 TL ve Nintendo eShop'ta $19.99. Steam'de indirim yok fakat fiyatı zaten 40,00 TL.

Ayrıca Mart ayının sonunda PC için yayınlanan Rise of the Giant güncellemesi bugün itibarıyla PlayStation 4 ve Switch için yayınlandı. Xbox One'a da yakında gelecek.

Güncellemenin öne çıkan özellikleri:
 
- 10 yeni düşman tipi, birçoğu oyunun daha zor modlarında bulunabilir.
- Oyuna uçan evcil hayvandan oluşan üç yeni yetenek eklendi ve artık tek bir kaydırma ile seviye haritasını görebilirsiniz.
- Giant Killer, Boi Axe ve Thunder Shield dahil olmak üzere 10 yeni silah eklendi.
- Eski Hunter Grenade kapısı yeni bir dükkan ile değiştirildi. Bu dükkandan bomba, kaplama ve harita satın alabilirsiniz.
- Rise of the Giant en gelişmiş oyuncular için yeni bir gizli seviye içeriyor. Seviyenin sonunda yeni bir boss sizleri bekliyor ve onu yenerek hikayeye yepyeni bir son verebilirsiniz.
 
Güncelleme notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Dead Cells bu yaz iOS'e, daha sonraki bir tarihte de Android'e gelecek.  

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler