Dead Cells için Devam Oyunu Düşünülmüyor

01.01.2019 21:46 Gazali Çetinkaya

 
Motion Twin, metroidvania rogue-lite aksiyon platform oyunu Dead Cells için devam oyunu geliştirmeyi düşünmüyor.

Game Informer'a konuşan Motion Twin oyun tasarımcısı Ssbastien Benard devam oyunu hakkında düşüncelerini şu şekilde açıkladı:
 
"Devam oyunu ile ilgili olarak, başarınızın üzerinde durmanın iyi bir fikir olmadığını kesin olarak biliyoruz. Eğer büyük bir başarı yakalarsanız bu enerjiyi farklı bir şey yapmak için kullanmak en iyisidir. Dead Cells 2'yi yapacağımızı düşünmüyorum. Oyuna daha fazla içerik oluşturmaya ve oyunu topluluğa daha çok açmaya daha sıcak bakıyoruz. Eğer Dead Cells 2'yi yapsaydık, bunun nedeni paraya gerçekten ihtiyaç duyduğumuzdan olurdu (gülüyor). Yine de aynı şeye bağlı kalmak istemiyoruz, bu yüzden bir sonraki projemiz platform veya roguelike değil oldukça farklı bir şey olur."

Dead Cells şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.  

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler