Dead Island 2?

18.05.2012 13:53 Levent Polater

 
    IGN'nin daha önce verdiği raporlara göre Dead Island 2'nin Yager tarafından geliştirildiği belirtiliyordu. Fakat, bugün Deep Silver'ın yaptığı duyuru ile bu bütünüyle yalanlandı.
 
    Spec Ops: The Line'ın yapımını bitiren Yager'ın yayınladığı bir ilan yüzünden başlayan bu söylentilere Deep Silver yapım direkötür Guido Eickmeyer açıklık getirdi: 

     "Yager ile ne Dear Island 2 üzerinde çalışıyoruz ne de kendileriyle herhangi bir proje için bir anlaşmamız var. Yager ve Deep Silver'ın çok yakın bir ilişkisi vardır. Fakat bu tamamen kişisel ve profesyonel bağlantılar yönünde. Şu anda partnerlerimizle haberlerde de bahsi geçtiği gibi bir Dead Island 2 projemiz yok. Dead Island 2 projemiz de şimdilik yakın gelecekte görünmüyor."

    3 milyon adet satan ilk oyun, göze batan birçok sorunu yüzünden yoğun eleştiri almıştı
 
Sizlerin de görüşünü almak isteriz, devam oyununu yani Dead Island 2'yi görmek ister misiniz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler