Dead Island 2 Hem Yeni Nesil Hem de Mevcut Nesil için Çıkacak

10.04.2020 14:51 Gazali Çetinkaya

 
Mevcut konsol neslinin başlarında duyurulan Dead Island 2 yeni nesil konsol neslinde çıkacak gibi görünüyor.

Oyunun geliştiricisi Dambuster Studios'un web sitesindeki iş ilanında "dünyaca bilinen Dead Island serisinin bir sonraki oyunu" ve "mevcut ve gelecek platformlar için çığır açacak oyun" olarak bahsedilmiş.
 
Ne zaman çıkacağına dair resmi bir bilgi yok. Daha önce ortaya atılan bazı söylentiler yeni neslin başında çıkacağı yönündeydi.
 
Dead Island 2 oldukça sıkıntı bir geliştirme sürecinden geçti. E3 2014'te duyurulan oyun üç kez el değiştirdi. 2019'un sonlarından bu yana Deep Silver Dambuster Studios tarafından geliştiriliyor. Ondan önce Yager Development ve Sumo Digital ile yollar ayrıldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler