Dead Island 2, Kedilerde Motion Capture Teknolojisini Kullanan İlk Oyun

30.06.2014 15:25 Ömür Gencer


     Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen E3 sırasında duyurulan Dead Island 2, duyuru videosuyla ne kadar eğlenceli bir yapım olacağını oyunculara gösterdi. Zombi evreninde geçecek başka bir çılgın yapım olacak Dead Island 2, değişik bir ilke imza atıyor.
 
     Yapımcıların verdiği bilgilere göre Dead Island 2, motion capture teknolojisinin bir kedi üzerinde kullanıldığı ilk oyun olacak. Hayvanların bu teknolojide kullanıldığına daha önce tanık olmuştuk. Onimusha'da atlar, Call of Duty: Ghosts'da ise köpekler bu teknolojide kullanılmıştı. 

     Yapımcı bu kedinin,karakterimize yol gösteren Max adındaki bir adama ait olduğunu belirtiyor. Max, zombi kıyameti sonrası minibüsüyle Kalifoniya'yı gezen bir karakter olacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 4 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler