Dead Island 2 için sinematik fragman yayınlandı

23.03.2023 15:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Dambuster Studios, devam oyunu Dead Island 2 için sinematik bir fragman yayınladı. Ödüllü stüdyo ELASTIC tarafından oluşturulan bu sinematik fragman içerisinde zombilerle dolup taştıktan sonra kana bulanmış bir Los Angeles atmosferi yer alıyor.
 
Zombi temalı açık dünya hayatta kalma oyunu yakında geliyor
 
 
 
Los Angeles şehrine giriş yapabileceğimiz ve buraları zombilerden arındırabileceğimiz oyun içerisinde yeni içerikler, geliştirmeler ve daha fazlası bizleri bekliyor. Salgını durdurmaya ve ortadan kaldırmaya çalıştığımız Dead Island 2 içerisinde çeşitli silah türlerine erişebilecek, zombi sürülerine karşı gelebilecek ve becerilerimizi geliştirebileceğiz.
 
Farklı zombi türlerinin yer aldığı oyun içerisinde her bir adımımızı dikkatli bir şekilde atmamız gerekecek. Zombi istilasının bizlere aktarıldığı oyunda birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber tehditleri daha yakından görebilecek ve ilk elden deneyimleyebileceğiz. 
 
Dead Island 2, 21 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun şu anda ön siparişlere açık. Epic Games Store'da 429 TL.
 
Sinematik fragman 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler