Dead Island 2 satmaya devam ediyor: Satışlar iki milyona ulaştı

24.05.2023 16:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Deep Silver tarafından geliştirilen ve oyunculara sunulan zombi temalı açık dünya hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu Dead Island 2'nin iki milyondan fazla sattığı açıklandı. Satış sayısı ekibin bağlı bulunduğu Embracer Group tarafından duyuruldu.
 
Devam oyunu, 21 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Oyun piyasaya sürüldüğü ilk üç gün içerisinde bir milyon adet sattı. 
 
Dead Island 2 satmaya devam ediyor 
 
 
 
Yakın zamanda oyunculara sunulan devam oyunu oynanmaya ve satmaya devam ediyor. Şirket tarafından yayınlanan ara rapora göre Dead Island 2, Deep Silver ve ana şirket PLAION'un hem birim hem de gelir açısından bugüne kadarki en iyi projesi oldu. 
 
Diğer taraftan bu başarı üzeirne Embracer Group'un kurucu ortağı ve CEO'su Lars Wingefors birtakım açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: "Oyunun şu anda iki milyondan fazla satış sayısına ulaştığını bildirmekten mutluluk duyuyorum. Deep Silver Dambuster Studios tarafından oyunculara sunulan bu eksiksiz deneyim gurur verici." 
 
Oyun şu anda Epic Games üzerinde 429 TL, Xbox ve Playstation mağazasında 699,00 TL'den satışta.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler