Dead Island 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

24.08.2022 11:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Dambuster Studios, Dead Island 2'nin çıkış tarihi açıkladı. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store üzerinden PC ve Stadia için 3 Şubat 2023'te piyasaya sürülecek.
 
Dead Island 2'nin Day One Sürümü, Banoi War Club, Memories of Banoi Baseball Bat ve Weapon Perk (Kişisel beceri kartı) içeren indirilebilir “Memories of Banoi” Paketini içerecek. 
 
Ölümcül bir virüs Los Angeles'ta yayılıyor ve insanları zombilere dönüştürüyor. Isırılmış ama bağışıklığı olan birinden fazlası olarak, salgının ardındaki gerçekleri bul ve kim... veya ne olduğunu keşfet. 
 
Aralarından seçim yapılabilecek altı karakter var, her birinin kendi eşsiz kişiliği ve diyalogları var. Uzmanlığını anında yeniden belirlemene ve en çılgın karakter özelliklerini denemene olanak tanıyan yepyeni yetenek sistemimizle Her Katil'in becerilerini tamamen özelleştirebilirsin. 
 
Fragman videoları
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler