Dead Island 2'nin Yeni Yapımcısı Belli Oldu

Bakalım Sumo'dan nasıl bir Dead Island çıkacak.
10.03.2016 11:31 Gökhan Yılmaz

  
     Dead Island 2'nin eski geliştiricisi olan Yager'in (Spec Ops: The Line yapımcısı) kapatılma sıkıntıları nedeniyle oyunun geliştirilmesi iptal edilmişti ve ne olacağı açıklanmamıştı. Bugün gelen haberlere göre Dead Island 2'nin başına Sumo Digital (Crackdown 3 ve Forza Horizon 2 gibi oyunların yapımcısı) geçti.
 
     Yager'in elbette oyunun geliştirilmesinde emeği büyük fakat o kadar emek boşa gitmeyecek ve yapımın devamını Sumo Digital devralacak.
 
     Koch Media'nın CEO'su konu hakkında şunları açıkladı: "Sumo bu oyun serisi ile yakından ilgileniyor ve bizlere sunmuş oldukları harika yaratıcı fikirler bizim vizyonumuz ile birleşiyor."
 
     Sumo tarafından ise şu açıklama geldi: "Deep Silver'ın bu serisi için başa geçmek bizim için bir onurdur. Oyunun hayranlarının beklentilerini karşılamak için kendimize güveniyoruz ve kemik parçalayacağımız, organların fırladığı zombili oyunumuzu bir sonraki seviyeye taşıyacağız."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler