Dead Island Film Oluyor!

27.09.2011 19:21 Samet Konuksal


     Son dönemin en çok beğenilen korku oyunlarından Dead Island, hikayesiyle beğenilmişti. Dead Island'ın hikayesi, ünlü TV serisi ve film yapım firması Lions Gate tarafından beyaz perdeye aktarılıyor!
 
     Hatırlayacağınız üzere Dead Island, yayınlanan sinematik videosuyla birlikte gündeme gelmişti. Herkesin oyundan dileği, sinematikte de olduğu gibi bir hikaye sunumuydu. Yapılan açıklamaya göre bu sinematik video 24 saat içerisinde bir milyon kez izlenmiş, videonun yayınlanmasından iki gün sonra ise tamı tamına 10 milyon kez izlenmiş.
 
     Bu sayılar ise tahmin edebileceğiniz gibi Lions Gate'in ilgisini çekmiş. Filmden videonun yaptığı etkiyi yaratmasını bekleyen Lions Gate'den Joe Drake, "Video, izleyen milyonlarca kişiyi kendine hayran bıraktığı gibi, bizleri de kendine hayran etti. Aslında bu hikaye tarzı, Lions Gate olarak aradığımız bir şeydi. Hikaye, büyük bir marka olma potansiyeline sahip." açıklamasını yaptı.
 
     Film hakkında daha detaylı bilgi için biraz beklememiz gerekecek. Umarız videodaki gibi, izleyeni etkileyen bir yapım ortaya çıkar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler