Dead Island: Riptide Wii U'ya Gelmiyor Çünkü...

17.03.2013 13:07 Samet Konuksal


    Önümüzdeki ayın çıkış oyunları arasında yer alan Dead Island: Riptide için son günlerde daha fazla yeni bilgilerle karşılaşmaya başladık. Oyunun yapımcı ekibinden Alexander Toplansky, Dead Island: Riptide'in Wii U'ya gelmeyeceğinin onayını verdi.
 
    Konuyla ilgili açıklamalar yapan oyunun yönetmeni Toplansky, "Eğer yeni bir platforma destek vermek istiyorsanız, oyunu oluşturduğunuz motorun kaynaklarına yeniden inmeniz gerekir. Ya da bazı firmalar gibi basit bir port sürümü çıkarırsınız. Geldiğimiz şu aşamada Wii U için yapabileceğimiz iki seçenek de bizim için uygun değil. Şimdilik tek hedefimiz, oyunu duyurduğumuz platformlara olabildiğince en iyisini sunmak." sözlerini söyledi. 
 
    Aynı röportajda Toplansky, Dead Island: Riptide için yeni nesil konsolları düşünebileceklerini eklemişti. Tabii bu işler için ilk önce PC, PS3 ve Xbox 360 sürümlerinin çıkışı bekleniyor olmalı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island: Riptide Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler