Dead Island Yapımcısından Yeni Oyun

Yapımcılardan biri tarafından geliştirilen proje, beğenilince farklı bir oyun olarak yol almaya başlamış.
28.08.2012 12:20 Gökhan Yılmaz

 
     Dead Island yapımcısı Techland'in içerisinde kurulan ufak bir takım üzerinde çalıştıkları yeni projeyi açığa çıkardı. Project Hell kod adıyla duyurulan oyunda First Person açısıyla zindanlarda koşturacaksınız.
 
     Project Hell, Dead Island ile aynı oyun motorunu kullanıyor. İlk başlarda Dead Island için bir silah modu olarak başlayan proje sonradan kendi başına yol almaya başlamış. Şu an için fazla ayrıntı bulunmuyor fakat dev kılıçların savrulduğu ve büyülerin uçuştuğu bir oyun bizleri bekliyor. Project Hell, Dead Island teknolojisini de arkasına alarak (Zombilerin hasar alması, parçalanması gibi) Hack and Slash türünde iyi bir yer edinebilir.
 
    Oyunun şu an için sadece PC versiyonu geliştiriliyor fakat rağbet görürse konsol sürümleri de yapılabilir. Duyuru ile birlikte yayınlanan konsept tasarımlara aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Hell Platformlar: PC Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler