Dead Island'a Yardımcı Yazılım

Bu tropik adada kaybolmamak için iOS yazılımı edinebilirsiniz.
05.09.2011 14:04 Gökhan Yılmaz

 
     iPhone, iPad ve iPod Touch sahipleri iTunes App Store'da satışa sunulacak Dead Island yazılımına sahip olabilecekler. BrandyGames'in Deep Silver ile ortaklaşa geliştirdiği yazılım sayesinde oyundaki ada olan Banoi Island'ın her köşesini takip edebileceksiniz.
 
     Ayrıca sadece haritayı görmekle kalmayıp oyunda sağda solda gizlenmiş toplanabilir eşyaları da harita üzerinde görebileceksiniz. ID kartları, Banoi Herald alıntıları veya araştırma kasetleri...vs. Daha kolay bulabilmeniz için 150'den fazla eşyanın ayrıntılı açıklamaları ve ekran görüntüleri de bulunuyor.
 
     iOS yazılımını alanlar harita dışında oyunun resmi müziklerine de sahip olacaklar. Resmi Dead Island yazılımı 6 Eylül'den itibaren 3$ karşılığında iTunes App Store'daki yerini alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 19 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler