Dead Island'dan Harika Bir Çıkış Videosu

Zombileri yok etmek için birçok silahı kullanabileceğiz.
31.08.2011 18:28 Levent Polater

   
    9 Eylül'e göz kırpan Dead Island için çıkış videosu an itibariyle yayınlandı. PC, PS3 ve Xbox 360 için bir süredir yapım aşamasında olan oyun, yine o duygusal tema müziğini çıkış videosunda kullanmış.
 
    Ara sahneler ve oyun içi görüntülerden oluşan çıkış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Tropik bir adadaki tatil köyünde başlayan zombi salgını yüzünden zor durumda kalan birkaç karakteri kontrol edeceğimiz yapım 4 kişilik co-op oynanışıyla da övünüyor.
 
    Oyun konusunda kurak geçen yaz sezonundan sonra Deus Ex: Human Revolution'ın müthiş bir açılış yaptığı sonbahar sezonu bu ay Dead Island'ın da içinde bulunduğu birçok oyunla harekete geçiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler