Dead Island'ta "Purna" Adlı Karakterin Görüntüleri

Hayatta kalmak için ölüleri öldürmek zorundasınız
25.07.2011 08:18 Alkan Adakaner


     Techland'in merakla beklediğimiz zombi aksiyon oyunu Dead Island'ın karakterlerinden birisi daha ortaya çıktı. Purna adlı kadın karakter eski bir bodyguard ve diğer üç karakterden de bazı özellikler barındırıyor.
 
     Geliştirici firma daha önce 4 oynanabilir karakter olduğunu açıklamıştı ve bizi Xian Mei, Logan, Sam B adlı karakterlerle tanıştırmıştı. Şimdi Purna ile de aşağıdaki görüntüler yoluyla tanışıyoruz. Böylece oyundaki 4 karakter de ortaya çıkmış oluyor.

     Bu karakterler dışında açılacak gizli karakterler olup olmadığı konusunda henüz bir bilgi yok. Yine de daha fazla oynanabilir karakter hiç kuşkusuz hoş olurdu. Aşağıda Purna'nın dergi taramalarından alınan görüntülerini bulabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler