Dead Nation için Online Co-op Doğrulandı

08.10.2010 15:21 Ersin Kılıç


 
     İlk olarak geçtiğimiz yıl düzenlenen GamesCom 2009 fuarında ortaya çıkan Dead Nation adlı oyun PSN'in en iyi oyunlarından birisi olabilir. Oynanış yapısı ve oyuncuların vazgeçemediği zombiler ile beklenti çıtasını arttıran oyun için sevindirici haber bugün geldi.
 
     Oyun için ilk önce sadece offline co-op özelliği olacağı belirtilmişti. Bugün yapılan açıklamada ise Dead Nation'un online co-op özelliği ile birlikte çıkışını yapacağı duyuruldu.
 
     "Aslında online co-op özelliği çıkış takvimi ve kaynaklarımız nedeniyle oyunun çıkışında yer almayacaktı. Ancak Sony ile uzun süren konuşmalar ve testler sonucunda oyunun bu özelliğinden yoksun olarak çıkmasının haksızlık olacağına karar verdik. " diyen Housemarque patronu Llarl Kulttinen, co-op modu müjdesini de böylelikle vermiş oldu. 

     Henüz çıkış tarihi belli olmayan Dead Nation'un sene sonunda çıkması bekleniyor.

Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Nation Platformlar: PS3 VITA PS4 Geliştirici: Housemarque Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler