Dead Nation'ın DLC'sinin Çıkış Tarihi Açıklandı

Zombiler yetmezmiş gibi bir de bu garip yaratıklar karşımıza çıkıyor
17.09.2011 01:57 Alkan Adakaner


      Housemarque'nin Playstation 3'e özel olarak hazırladığı ve PSN yoluyla satışını yaptığı izometrik kamera açılarına sahip aksiyon-shooter oyunu Dead Nation'ın indirilebilir içeriği Road of Devastation'ın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı. 
 
     27 Eylül'de 3.99 dolardan satışa çıkacak olan bu indirilebilir içerikte bir laboratuarda uyanıyoruz ve karşımıza çıkan 3 yoldan birisini seçerek bu cehennemden kurtulmaya çalışıyoruz.Yeni silahlar ve eşyaların da emrimizde olacağını hatırlatalım.
 
    Aşağıda bu içeriğin ilk görsellerini bulabilirsiniz. 3 farklı yoldan görünümün de bulunduğu bu görseller özellikle bitkilerle kaplı bölüm dikkat çekici.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Nation Platformlar: PS3 VITA PS4 Geliştirici: Housemarque Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler