Dead Rising 1 ve Dead Rising 2 Remaster'ın Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

10.08.2016 09:24 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom'un geçen ayın sonlarına doğru onayladığı Dead Rising 1, Dead Rising 2 ve Dead Rising 2: Off the Record remaster'ın çıkış tarihi ve fiyatı belirlendi. 
 
   Capcom blogu üzerinden yapılan açıklama ile birlikte tüm DLC kostümleri ve geliştirilmiş grafikler ile oyunculara sunulacak bu oyunlar 1080p 60fps olarak çıkış yapacak. Fiyat konusunda ise her bir oyun 20 dolar olacakken üçlü paket PlayStation 4 ve Xbox One için 59.49 dolar olacak ancak ön sipariş verirseniz oyunu 49.99 dolardan alabilirsiniz.
 
   Dead Rising, Dead Rising 2 ve Dead Rising 2: Off the Record remaster'ın dijital çıkış tarihi ise 13 Eylül olarak belirlenmiş durumda. Dead Rising 1'in kutulu sürümü dijital sürümle aynı olarak 13 Eylül tarihinde, Dead Rising 2'nin kutulu sürümü ise 27 Eylül tarihinde Kuzey Amerika'da çıkış yapacak.
 
   Son olarak sadece ilk oyun olan Dead Rising 1'in PC için de geleceğini hatırlatalım. Bahsi geçen 3 oyun PlayStation 4 ve Xbox One için de gelecek.

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! -50 Sn önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Dk önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler