Dead Rising 3 için 13 GB'lık Güncelleme

20.01.2014 13:04 Alkan Adakaner


     Oyunların boyutunun gittikçe arttığı konusunda şikayetler varken güncellemelerin boyutu da oyunlardan geri kalmıyor. Capcom, Dead Rising 3 için 13 GB'lık bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemeyi kurmadan oyunu online olarak oynamaya devam edemiyorsunuz. Yine de offline modu oynamaya devam edebilirsiniz.
 
     Söylenenlere göre bu güncellemenin içerisinde Operation Broken Eagle indirilebilir içeriği de bulunuyor. Tabi siz ödeme yapmadığınız sürece bu indirilebilir içeriği oynayamıyorsunuz. İşin ilginç yanı 13 GB'lık güncelleme ana oyunun 20 GB'lık kurulum dosya boyutunun içine yerleşiyor. Yani 20 GB + 13 GB'lık bir durum söz konusu değil. Oyun zaten güncellemeler için gereken alanı kendine önceden ayırmış gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 3 Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 5 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 7 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 8 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler