Dead Rising 3'de Aynı Zombiden 2 Tane Göremezsiniz

01.10.2013 16:52 Talha Aynacı

 
   Dead Rising 3'ün yayıncısı Capcom'dan Mike Jones, CVG ile gerçekleştirdiği röportajda yeni nesil konsolların kendilerini hangi seviyeye ulaştırdığını açıklayan bazı detayları paylaştı.
 
   Bunlardan ilki, daha önceki Dead Rising oyunlarında kaplamaların oyun içinde tekrar tekrar kullanılmasına rağmen açık dünya oynanışına sahip olan Dead Rising 3'de tamamen el çizimi kaplamaların oyunda yer ettiğini açıklıyor:
 
"Daha çok iş, daha az yeniden kullanılmış görseller olacak. Aynı kaplamaları, aynı geometrik objeleri tekrar tekrar kullanmıyoruz. Dead Rising 3'deki her bina, her içerik tek tek elle oyuna eklendi. Aynı binayı 2 defa görmeyeceksiniz mesela. Elbette daha detaylı bir açık dünya daha pahalıya mal oluyor. Ancak aynı zamanda daha eşsiz, daha gerçekci ve her şeyin kendine has özelliklerini sergileyebildiği bir dünya oluşturabiliyorsunuz. Asla aynı zombiden 2 tane göremeyeceksiniz. Oyun içi geliştirdiğimiz sistemle oyun kendi içinde saç sitilleri, kıyafetler, renkler ve kaplamaları duruma göre kendi oluşturacak. Ve tabii ki şiddet öğeleri de. Çenesiz, gözlerini yitirmiş zombiler; hepsi tamamen dinamik olarak oyun içinde ortaya çıkacak. Zombileri modelleyip oyun içine yerleştirmedik. Gerekli parçalar, sistemin onları bir araya getirebileceği modeller üzerinde çalıştık."
 
   Yeni nesille birlikte yeni nesil oyunların nasıl işleyeceğini, nasıl bir çehreye sahip olacağını jenerasyonun hemen başında çıkan bazı oyunlarla görebileceğiz. Sanırız Dead Rising 3'de bunlardan birisi olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 3 Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 1 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 2 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 2 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler