Dead Rising 3'ten Sızan Yeni Bir Oynanış Videosu

Kafa göz yarma zamanı
21.07.2013 10:11 Alkan Adakaner


    Capcom'un merakla beklenen Xbox One'a özel oyunu Dead Rising 3'ün San Diego Comic-Con'daki gösteriminden bir video sızdı. Oyunun bu videosunda oynanış öğeleri hakkında daha fazla bilgi alma şansına sahip oluyoruz.

    Öncelikle oynanabilirliğin çok daha sağlam göründüğünü söylemeliyiz. Özellikle düşmanlara ateş almak çok daha kolay gibi görünüyor. Ayrıca oyundaki komedi unsurları da (geliştiricilerin de açıkladığı gibi) her köşe başında karşımıza çıkmayacak gibi.

    Bu videoda dikkatimizi çeken bir başka unsur ise giysilerimizi değiştirmenin çok hızlı bir şekilde yapılabilmesi. Ayrıca ateşli silahlar da çok seri bir şekilde kullanılabiliyor ve kalabalık zombi saldırılarına karşı oldukça etkililer.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 3 Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Yarı Final Bugün! 27 Dk önce Harry Potter Quidditch Champions Duyuruldu: Çıkış Tarihi Açıklandı 47 Dk önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 2. Hafta Tamamlandı! 1 Saat önce Chivalry II Geliştiricisi No More Room in Hell 2'yi Duyurdu 1 Saat önce Horizon Serisi LEGO Evrenine Taşınıyor: Horizon Adventures Duyuruldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler