Dead Rising 3'ün Türkçe Yama Çalışmaları Başladı

12.09.2014 18:57 Tayfun Kumaş

 
    Xbox One için özel olarak piyasadaki yerini alan Dead Rising 3, geçtiğimiz günlerde PC için de piyasadaki yerini almıştı. Grand Theft Auto V, Wolfenstein: The New Order ve The Sims 4 için Türkçe yama çalışmalarına devam eden TechnoGame ekibi, dördüncü Türkçe yama projesi olan Dead Rising 3'ün Türkçe yama çalışmasına başladığını duyurdu.

    Önümüzdeki hafta Wolfenstein: The New Order'ın Türkçe yamasını piyasaya sunmaya hazırlanan ekibin, Dead Rising 3'ün Türkçe yamadan paylaştığı ilk görsele aşağıdan bakabilirsiniz. Gönüllü olarak Türkçe yamada yer almak isteyenler de, TechnoGame'in web sitesinde başvuruda bulunabilirler. Yamada, Türkçe karakterler için şu an uğraşıyorlar. O konuyla ilgili detaylı bilgi olunca sitelerinde paylaşacaklar.

    Dead Rising 3'ün Türkçe yama çalışmasını buradan takip edebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 3 Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 2 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 3 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 3 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler