Dead Rising 4 ‘Frank Rising’ DLC'si 4 Nisan'da Çıkış Yapacak

20.03.2017 20:48 Gazali Çetinkaya

 
   CapcomDead Rising 4 için tek kişilik hikaye DLC'si çıkarmayı planlıyor.
 
   ‘Frank Rising’ adıyla sunulacak bu DLC'de ana karakter Frank West zombi formuna dönüşmüş olarak karşımıza çıkacak ve insanlığını kaybettiğinde kendisi için bir tedavi bulmaya çalışacak. 
 
   Dead Rising 4: Frank Rising, 4 Nisan 2017 tarihinde çıkış yapacak. DLC, season pass'in bir parçası olacak veya $9.99 karşılığında satın alınabilecek. 
 
   Ayrıca Capcom tarafından Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf duyuruldu. Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf, Willamette alışveriş merkezi ve çevredeki kasabanın yeşilliklerinde geçecek bir mini golf oyunu. Özel golf kulüplerinin, kostümlerin ve topların kilidini açabileceksiniz. Tek kişilik olarak veya dört oyuncu ile online olarak sıra tabanlı bir şekilde oynama imkanı sunacak. Çıkış tarihi açıklanmadı. Fiyat ise tek başına $9.99 ancak season pass'e de dahil.
 
   Dead Rising 4 şu anda Xbox One, Windows 10 ve Steam üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 26 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 47 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler