Dead Rising 4 için Demo Geliyor

30.01.2017 03:55 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom Vancouver, Xbox One'a Dead Rising 4 için süreli bir demo getiriyor ve bu 1 saat oynama imkanı sunacak demo 31 Ocak tarihinde yayınlanacak. Hem tek kişilik hem de çok oyunculu kısmı deneyebileceğiniz bu süreli demodaki ilerleme oyun satın alındığı zaman tam sürüme aktarılacak.
 
   Ayrıca gün içerisinde sunulacak bir güncelleme ile oyuna Hard ve Ultra-Hard olmak üzere iki adet zorluk seviyesi eklenecek. Bunun dışında Street Fighter'dan Cammy, Guile, M. Bison, T. Hawk ve Zangief kostümleri de yine bu güncelleme ile oyuna eklenecekler arasında.
 
   Dead Rising 4, 6 Aralık 2016 tarihinde Xbox One ile Windows 10 için çıkış yaptı. Gökhan Yılmaz'ın yapmış olduğu Dead Rising 4 Video İnceleme'ye buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler