Dead Rising 4 İlk Haftasında The Last Guardian'dan Daha Fazla Sattı

12.12.2016 13:41 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft ve Sony tarafından 2016 yılının son özel oyunları geçtiğimiz hafta aynı tarihlerde çıkış yaptı ve bu küçük kapışmayı en azından Birleşik Krallık üzerinde Dead Rising 4 kazandı.
 
   Chart-Track'ın bugün paylaştığı veriler ile geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları açıklandı. Bu listede ise Dead Rising 4 Xbox One sürümü ile 5. sırada yer buldu. PlayStation 4'e özel The Last Guardian ise 7. sırada yer alarak geçtiğimiz hafta açısından pek iyi bir çıkış yapamadı ancak yine de Ueda'nın diğer oyunları olan Shadow of the Colossus ve Ico'dan daha iyi bir çıkış yapmış oldu.
 
  Bu iki oyunun dışında Call of Duty: Infinite Warfare listenin başında yer aldı. İlk 10 sıraya aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
1- CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE
2- FIFA 17
3- BATTLEFIELD 1
4- FINAL FANTASY XV
5- DEAD RISING 4
6- WATCH DOGS 2
7- THE LAST GUARDIAN
8- POKEMON SUN
9- THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM SPECIAL ED.
10- POKEMON MOON

İlgili İçerik Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 12 Dk önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 21 Dk önce Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler