Dead Rising 4'ün Ücretsiz Capcom Kostüm Paketi için Yeni Video

19.10.2017 13:27 Gökhan Yılmaz

 
      Dead Rising 4 için duyurulan Capcom karakterleri DLC'si için yeni bir tanıtım videosu geldi. Street Fighter karakterleri için ayrı olarak bir tanıtım videosu hazırlayan ekip bu karakterler kostümlerinin ücretsiz 4 Aralık'ta verileceğini söylüyor.
 
     Street Fighter Heroes DLC'si içerisinde Mecha Zangief, M.Bison, Cammy, Ryu ve Akuma bulunuyor. Diğer Capcom oyunlarından da karakterleri içerecek Frank's Big Package yukarıdaki tarihte ücretsiz olarak dağıtılacak. 
 
     Frank bu karakter kostümlerini giydiğinde aynı zamanda da o karakterin özel yeteneklerini kullanabiliyor. Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler