Dead Rising Collection Geliyor

13.01.2014 01:38 Samet Basri Taşlı

 
     Henüz bir Xbox One almadıysanız Dead Rising 3 oynama fırsatınız olmamıştır. Beklerken serinin eski oyunlarına dönüş yapmaya ne dersiniz? Amazon tarafından listelenen Dead Rising Collection ile bütün oyunlar Xbox 360 konsolu için geliyor.
 
     Bu koleksiyonun içerisinde, Frank West isimli gazeteciyi yönettiğimiz Dead Rising, Chuck Greene ile  ortalığı birbirine kattığımız Dead Rising 2 ve iki oyunun karakterini bir araya getiren alternatif senaryo Dead Rising 2: Off The Record oyunları bulunacak. Ayrıca Case West ve Case Zero adındaki iki DLC içeriği de geliyor. Kısacası, bütün Dead Rising  serisi Xbox 360 ile oynamanız için hazır olacak.
 
     Henüz Capcom tarafından herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Fakat oyun Amazon sitesinde yerini aldı bile. Hem de çıkış tarihi olarak 24 Ocak veriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Blue Castle Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler