Dead Space 2'de Korku Unsurları Azalmayacak

13.05.2010 18:01 Alkan Adakaner


 
     Daha önce  aksiyon-macera unsurlarını başarılı bir şekilde harmanlayan oyunların nasıl önüne geleni vur biçimine dönüştüğüne bir çok defa şahit olduk. Dead Space'in geliştiricisi Visceral Games'in "2. oyunda daha fazla aksiyon olacak" açıklaması ilk oyunu sevenleri kaygılandırmıştı.
 
     Visceral Games'ten Steve Papoutsis bu tür endişelere sahip olan oyuncuları rahatlatacak bir açıklama yaptı. Oyunla ilgili yanlış anlamadan kaynaklanan bazı yorumların olduğunu söyleyen Papoutsis, Dead Space 2'nin çok fazla aksiyona kayan bir oyun veya Call of Duty gibi koş-vur türünde bir şey olmayacağını söyledi.
 
      Dead Space 2'nin bazı bölümlerinin aksiyon oyunu oynuyormuş hissini vereceğini söyleyen yetkili, ama bunun asla "Ben Rambo'yum" anlamına gelmeyeceğini vurguladı.
 
     Papoutsis'in oyuncuların ürkütücü ve dikkatli davranmayı gerektiren bölümler istediğini, kendilerinin ilk oyunda yüksek gerilim ve korku sağladıklarını bunu da yok etme niyetinde olmadıklarını söylemesi sanırım oyuncuların yüreğine su serpecektir.
 
     2. oyunda Dead Space'in köklerinden kopma niyetinde olmayan Visceral Games, daha iyi bir oyun yapmaya çalışıyormuş. Eğer ilk oyunun hayranlarını hayal kırıklığına uğratmak istemiyorlarsa sanırım bunu yapmaları da şart.
 
kaynak    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler