Dead Space 2'de Online Multiplayer Onaylandı

10.06.2010 01:51 Alkan Adakaner


 
      İlk Dead Space oyunu beklentilerin çok üstünde bir oyun olarak karşımıza çıkmıştı. Tamamen tek kişilik bir senaryoya sahip oyunun multiplayer özellikler içermemesini açıkçası oyuncular hiç sorun etmemişti. Yine de arkadaşımızla beraber bir maceraya dalmanın zevki bambaşkadır.
 
     Geçen yıl Dead Space'in geliştiricisi Visceral Games, Online Bölüm Tasarımcısı aradığına dair ilan yayınlamıştı ve bunun sonucunda bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Sonunda bu söylentilerin gerçek olduğu bizzat EA Ceo'su John Riccitiello tarafından onaylandı.
 
      Riccitiello, Dead Space 2 ile ilgili olarak "Bazı yenilikçi online multiplayer oynanış öğelerine sahip"sözleriyle oyunun hayranlarını sevindirecek bir bilgiyi açıkladı.
 
     Ayrıca Dead Space'e kişisel olarak da hayran olduğunu söyleyen John Riccitiello Dead Space 2'nin ilk oyundan daha güzel olacağını da vurguladı. Oyunun daha fazla aksiyon içereceğinin açıklanması ilk oyunu seven bazı oyunuları tedirgin etse de Visceral Games'e güvenimiz tam.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 25 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler