Dead Space 2'den Kaliteli Görüntüler

18.05.2010 15:33 Ersin Kılıç


 
     Daha fazla korku, daha fazla aksiyon. Uzayda olan maceramızın ikinci perdesi Dead Space 2 için kaliteli ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu yeni ekran görüntülerinde oldukça farklı Necromoph tasarımları ile karşılaşıyoruz. Büyük oldukları kadar küçük halleri ile de gene başımıza oldukça bela açacaklar gibi gözüküyor. Necromoph'lar konusunda dikkat çeken bir diğer nokta ise çok daha vahşi ve parçalanmış gözükmeleri. Ayrıca bazı zayıf noktalarına ateş ettiklerimizde gene parçalara ayrılacaklarmış gibi gözüküyor.
 
     Ishamura'dan sonra Sprawl adlı büyük bir istasyona gideceğimiz oyunda, çok daha büyük bir yerleşim yeri ile karşılaşacağız. tabi necromoph saldırısı da gerçekleşince çok daha fazla nüfus olduğu için çok daha fazla düşmanla da karşılaşacağız anlamına geliyor.
 
     Oyun için yayınlanan bu yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler