Dead Space 2'nin Demosu Bu Gece Yayınlanıyor

Dead Space 2'nin demosunu beklerken bile zaman kolay geçmiyor
21.12.2010 11:11 Alkan Adakaner


    İlk Dead Space'in korku türünün bu nesildeki en iyi temsilcilerinden birisi, belki de en iyisi olduğunu söyleyebiliriz. Belki saf bir korku oyunu değildi ama bize sürekli diken üstündeymiş hissini iyi veriyordu.
 
    25 Ocak'ta piyasaya çıkacak olan Dead Space 2 ise aksiyonun yanı sıra korku seviyesini daha da arttıracak gibi görünüyor. Geliştirici Visceral Games de 2. oyuna yavaş yavaş hazırlanmamız için bir demo yayınlamaya karar vermişti, işte o demo bugün yayınlanacak.
 
   Bu gece Amerikan Xbox Live ve Playstation Network hesabına sahip olanların kavuşacağı demo, yarın ise Avrupa'daki oyuncularla buluşacak.
 
   Oyunun demosunu oynamak için sabırsızlanıyorsanız, demo için bu gece biraz uykusuz kalmayı göze almalısınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler