Dead Space 2'nin E3 Sunum Videosu

15.06.2010 02:13 Ersin Kılıç


     EA konferansının şüphesiz en merak edilen oyunlarından biri olan Dead Space 2, sunumda gerçekleşen oynanış görüntüleri ile kafalardaki soru işaretlerini de elinin tersi ile itti.
 
    Oldukça sert bir mücadele içeren bir boss kapışması ile açılışını yapan bu oynanış videosunda ilerleyen dakikalarda daha da gerilmemize sebep olan sahneler yaşandı. Necromoph ırkı farklı şekilleri ile ikinci oyunda adeta canımıza okuyacak diyebiliriz. Isaac ise yepyeni zırhı, silah ve özellikleri ile hayatta kalmak için gene herşeyi yapacak.
 
     Videonun bir diğer etkileyici noktası ise oyunun her anında karşınıza çıkabilecek olan sinamatikleri oldu. Isaac'ın atmosfere ve gelen mermilere karşı verdiği mücadele ise bu durumun en büyük kanıtı.
 
     25 Ocak 2011'de çıkışını yapacak olan Dead Space 2'nin kamera ile çekilen bu oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 22 Dk önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 2 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 3 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler