Dead Space 3 Duyurusu mu Geliyor?

Umarız benzer bir reklam kampanyası yürütülmez.
31.01.2012 12:07 Gökhan Yılmaz

 
     Dead Space 2'den beri seriden bir süredir haber alamıyorduk. Geçtiğimiz senenin başarılı yapımları arasında bulunan oyun için pek çok devam söylentileri duymuştuk. Sonunda resmi duyuru geliyor olabilir.
 
     Electronic Arts'ın Dead Space 2 için hazırladığı enteresan reklam kampanyalarını hatırlıyor musunuz? Hani yaşlı bayanların oyundan korkarak tepkilerini gösterdikleri reklam videoları? "Anneniz bu oyundan nefret edecek" şeklinde sloganlarla yayınlanan bu reklam kampanyası bir kez daha karşımıza çıktı.
 
     Şu an oyun dünyasının en büyük otoritelerinden biri olan GameTrailers'ın ana sayfasında bu reklam bulunuyor fakat hiç bir isim veya yazı eklenmemiş şekilde. Sitenin arka planını eski reklamın resimleri süslerken biz de olası bir Dead Space 3 duyurusu için bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler