Dead Space 3 Frostbite 2 mi Kullanacak?

18.12.2011 01:22 Samet Konuksal


     Son dönem içinde çıkan en iyi korku serilerinden Dead Space'in üçüncü oyunu hakkında şimdiye dek birçok söylenti duymuştuk. Bunlara bir yenisi daha ekleniyor.
 
     Dünyanın en büyük oyun forumlarından NeoGAF üyelerinin keşfettiği bir CV'de, Visceral Games'den Matt McCulloch hakkında bilgilere erişiyoruz. Daha önce Dead Space serisinin iki oyunun da yapımında bulunmuş olan McCulloch, CV'sinde yeni bir yapım için hazırlıklarına devam ettiğine yer vermiş.
 
     Ayrıca McCulloch, bahsettiği bu yeni yapımda DICE'in Battlefield 3 için oluşturduğu Frostbite 2 oyun motorunu kullandıklarını da eklemiş. Daha önce Dead Space 3 hakkında senaryonun sızdırıldığına dair bile bilgiler aldığımıza göre McCulloch ve ekibinin büyük ihtimalle Dead Space 3 için Frostbite 2 ile çalıştığını söyleyebiliriz.
 
     Bakalım önümüzdeki günler herhangi bir duyuruyu beraberinde getirecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler