"Dead Space 3 Kimsenin Beğenmeyeceği Bir Hal Aldı"

11.11.2012 17:27 Samet Konuksal


   İlk iki oyunuyla birlikte beğenilen Dead Space serisinin üçüncü oyunu, büyük bir tedirginlikle bekleniyor. Serinin hayranları şu sıralar merak içerisinde çünkü açıklanan ilk bilgiler, serinin farklı bir yola kaydığı yönündeydi. Mafia serisinin baş tasarımcısı Daniel Vavra da, bir röportajında Dead Space 3'e değindi.
 
   Büyük yayıncı firmaların geliştiricilere etkisinden söz eden Vavra, "En büyük olmak her zaman en iyisi olmak anlamına gelmiyor. Mesela Dead Space 3, ilgi çekici bir şeyin kimsenin beğenmeyeceği bir hal almasına en büyük örnek." sözlerini söyledi.
 
   Bağımsız yapımcılarla da ilgili konuşan Vavra, "Umarım bağımsız yapımcıların sektördeki yeri daha da yükselir. Bunu dememdeki tek neden, yayıncıların savunduğu görüşten kaynaklanıyor. Her insanın farklı bir zevki vardır fakat yayıncılar, bütün yapımcıların Call of Duty tarzı bir oyun yapmak istediklerini düşünüyor. Neyseki bağımsız yapımcılar bu görüşü Steam, XBLA, iOS gibi platformlardan yola çıkarak değiştirmeye başladılar." açıklamalarını yaptı. 
 
    Bu arada Mafia serisinin arkasındaki isim, Mafia 3 ile ilgili söylenti haberlerini bu röportaj sırasında cevaplandırmaktan çekinmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 34 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler