Dead Space 3 Yapımcıları: "Değişim Korkutucudur"

22.01.2013 13:50 Talha Aynacı


 
   İlk Dead Space oyunu, bu nesilde karşılaştığımız en sağlam korku atmosferine ve geri plan hikayesine sahip yapımlardan birisiydi ya da en iyisiydi belki de.  Devam oyununda aksiyona kayan ve Dead Space 3 ile birlikte co-op modunun teşrif etmesiyle Dead Space, popüler kültürün yıprattığı oyunlardan birisi olarak listemize dahil oluyor. Oyunu deneyim etmiş birisi olarak Dead Space 3'ün aksiyon olarak keyifli ancak ilk Dead Space'i sevenlere ayrıcalıklı bir atmosfer sunamadığını belirtmeliyim.

   Buzul gezegende sadece Necromorph'lar değil insanlarla da çatışmaya girmemiz, siper alma sistemi ve bizi yutan devasa yaratıklar zaten baştan kazın ayağını belli etmişti. Ancak yapımcılara göre tüm bu "yeniliklerin" sebebi seriyi taze kılmak:
 
"Yeni şeyler ekledik ki böylece insanlara oyunu taze ve yenilikçi kılmak adına neler yapabileceğimizi gösterebilelim. Demo ile ilgili insanların korktuğuna dair pek çok geri bildirim aldık. Değişim yapmak her zaman korkutucudur. Kelime oyunu yapmıyorum. İnsanlar oyunun halen korkutucu olup olmadığını merak ediyor ve korku unsurlarını kaldırıp kaldırmadığımızı merak ediyordu."
 
   Dead Space 3 demosu bugün tüm Gold üyesi Xbox 360 sahipleri için yayınlanacak. PlayStation 3 sahipleri içinse demo yarın Avrupa marketinde yer edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler