Dead Space 3 İçin Kinect Desteği Duyuruldu

13.12.2012 20:30 Talha Aynacı


 
   8 Şubat tarihinde PS3, Xbox 360 ve PC için çıkışını gerçekleştirecek olan aksiyon oyunu Dead Space 3 için Kinect desteği duyuruldu.

   İlk defa co-op bir oyun mekaniğinde kullanılacak olan Kinect sayesinde sesli komutlar vererek partnerimizle olan ilişkimizi daha kolay hale getirebileceğiz. Bildiğiniz gibi EA daha önce Mass Effect 3 için böyle bir destek vermişti ancak Dead Space 3'de bu destek çok daha farklı olacak:
 
"Kinect, co-op modda oyuncuların birbirine sağlık veya mermi vermesini, görevleri bulmasını ve düştükleri zaman birbirlerini kaldırmasını çok daha rahat hale getirecek. Dead Space 3'deki ses komutları oyunculara eşsiz bir şekilde oyunda karşılaşacakları terörü azami seviyeye indirmeyi sağlayacak. İster tek kişilik isterse co-op modunda; Necromorph'larla nasıl karşılaşmak istiyorlarsa istesinler."
 
   Dead Space 3'de co-op sistemi de sıradışı bir şekilde ilerleyecek. Zira oyunu co-op modunda oynadığınızda karşılaşacağınız olaylar, yan görevler hatta oynanış mekanikleri dahi değişime uğrayacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler