Dead Space Ignition'ın Çıkış Videosu

12.10.2010 22:40 Gökhan Yılmaz

 
     Dead Space 2'yi bekleyen oyuncuları biraz da oyalayacak olan Dead Space Ignition, PlayStation Network ve Xbox Live'da oyuncuların beğenisine sunuluyor. Özellikle Dead Space 2'nin hikayesinin öncesini anlatıyor olması ve Isaac için özel bir kıyafet sunması ile dikkat çekiyor.
 
     PSN ve XBL güncellemeleri ile satışa sunulacak oyun, Dead Space 2'yi ön sipariş ile satın alanlara ücretsiz olarak sunuluyor. Ignition, hikaye anlatımında animasyonlar ile desteklenirken içerdiği mini oyunlar ile bulmaca tarzında bir oynanış sunuyor.
 
     Üç mini oyuna sahip olan animasyon PSN üzerinden 5$, XBL üzerinden 400 Microsoft Puanına satılacak. Oyun için hazırlanan çıkış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space Ignition Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Sumo Digital Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler