Dead Space Senaristi: "Aksiyon Bana Göre Değil"

11.02.2013 10:43 Talha Aynacı

 
   Dead Space senaryo yazarı Antony Johnston yaptığı bir açıklamada aksiyon ağırlıklı devam oyunlarının kendisine göre olmadığını ancak Visceral Games'in bu konuda dengeli bir yol çizdiğini açıkladı.

   Johnston, ilk Dead Space'in senaryosunu tasarlayıp yazmış; Dead Space 2 ve Dead Space 3'de bazı konuşmaları ayarlasa da bu iki oyunda çok az rol almıştı:

"Şahsen ben eski tarz survival horror türünün büyük bir hayranıyım ve bu nedenle Dead Space'de çalışmak istedim. Devam oyunlarında kendini gösteren şatafatlı aksiyon bana göre değil. Daha fazla aksiyon hayran kitlesini genişletmek için mecburen yapılan elem bir hareket. Aksiyon ve gerilim... Bu iki olgunun bir araya geldiği bir oyunda denge sağlamak zordur.Görnüşe göre Visceral takdir edilesi şekilde orta yolu bulmuş görünüyor."
 
   Dead Space ilk oyunuyla oyuncuları gerilim ve korkunun sınırlarında dolaştırıyor, elimizdeki silah aksiyon için değil hayatta kalma mücadelesi vermek için bir araç oluyordu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler