Dead Space Yazarı: "Dead Space 3 Yanlış Yolda"

Vay başıma gelenler!
24.07.2012 17:27 Talha Aynacı

 
   Dead Space'in ilk oyunundaki senaryo kurgusundan sorumlu 3 isimden birisi olan (ayrıca Binary Domain gibi başarılı bir bilimkurgu oyununa senaristlik etmişti) Antony Johnston bir internet sitesiyle gerçekleştirdiği röportajda kendine yöneltilen bazı sorulara yanıt verdi. Haliyle bu sorulardan en önemlisi, Dead Space 3'ün nasıl göründüğü üzerineydi. Orjinal senaryoyu oluşturan ekipten birisi olarak Johnston, bu soruyu şöyle yanıtlıyor:
 
"Dead Space 3'ü sizin gördüğünüz kadar gördüm. Lakin gördüğüm şey beni biraz endişelendirdi. Sanırım oyunu yanlış yola sevk ediyorlar. Bunu söylüyorum ama, yapımcı ekibe büyük inancım var ve serinin hayranları hayal kırıklığına uğramayacaktır diye düşünüyorum."
 
   Sıkı bir Silent Hill hayranı olduğunu dile getiren yazar, hayatta kalma - korku türü oyunların bir kült olduğunu ve son dönemde kendisini Amnesia'nın etkilediğini sözlerine ekledi. Üstelik başarılı yazar şu sıralar Nintendo Wii U için geliştirilen ZombiU'nun senaryosu ile haşır neşir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler