Dead Space Yazarı: Gears of War'un Hikayesi Berbat

20.04.2012 16:17 Talha Aynacı


   Daha önce James Bond oyunları Everything or Nothing, From Russia With love ve 007: NightFire senaryolarında görev alan Dead Space serisi hikaye yönetmeni Chuck Beaver, Gears of War serisinin gerçek anlamda oyun tarihinin en kötü senaryosunu işlediğini düşünüyor.:
 
"Hikaye sadece hikayeyi önemseyen oyuncular için oyunu mahvedebilir. Bu aslında koşullara bağlı bir cevap. Misal, Gears of War serisinin rezalet bir hikayesi var. Hikaye temeline taarruz ediyor, kuralları hunharca çiğniyor. Ancak pek çok oyuncuya göre herşeyi berbat ediyormuş gibi durmuyor. En kötü oyun senaryosuna sahip ama oyunu etkilememiş."
 
   Verdiği röportajda Dead Space hikayesine de değinen Beaver konu hakkında tanımını şöyle yapmış: "Dead Space sıradan bir perili köşk hikayesiydi. Başaramadığımız ve bir araya getiremediğimiz parçalar var. Bu haliyle Dead Space ilişkisiz olaylar harabesiydi. En azından 2. oyunda birşeyleri düzeltmeyi başardık."
 
   Geçtiğimiz günlerde Epic Games'den Cliff Blezinski'de Gears of War serisini devam ettirmek istediklerini ancak hikaye konusunda iyi iş çıkaramadıkları için oyuna nasıl bir yön vereceklerini bilemediklerini belirtmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler