Dead Space'in Gizemli Hikayesi Martyr'a Gebe

13.04.2010 21:23 Talha Aynacı

 
 
 
 
     Bu nesilde yeni IP'ler arasında kendine sağlam bir yer edinen Dead Space, sadece hayatta kalma / korku öğelerini başarı ile işlemesiyle değil, konusuyla da biz oyunseverler tarafından özel bir yere sahip oldu.
 
      Dead Space oyun hikayesi öncesinde yaşananları konu edinen animasyon film Dead Space : Downfall ve Visceral Games'in yine biz USG Ishamura'ya gelmeden önce gemi mürettebatının nasıl bir yaşam mücadelesi verdiğini anlatan, bir taraftanda akılda kalan soru işaretlerini cevaplayan Dead Space : Extraction'a rağmen bu evren hakkında cevaplanması gereken halen yığınla soru mevcut.
 
     Amerikan asıllı başarılı akademisyen ve yazar  B. K. Evenson tarafından kaleme alınacak olan Dead Space : Martyr, hikayenin karanlık kalan bölümlerine ışık tutmayı hedefliyor. Haziran ayında yayınlanacak Martyr, bizi Isaac Clarke ile yaşadığımız ürkütücü maceranın 200 yıl öncesine götürecek ve Black Marker'ı keşfeden jeofizikçi Michael Altman ile tanıştıracak. Hikayede çok önemli güç ve role sahip olan Church of Unitology ( Bütünselciler Kilisesi) 'e de büyük bir yer verecek olan kitap, bu kurulun geçmişini gözler önüne serecek.
 
Amerika'da yazdığı başarılı bilim kurgu kitaplarıyla alkış toplayan B. K. Evenson'ın eseri için; sadece Dead Space evreni için hazırlanmış zengin bir kaynak değil, bilim kurgu dalının başarılı kitaplarından birisi olacağı söyleniyor. Haziran ayında raflardaki yerini alacak olan Dead Space : Martyr 14.99 $'dan satışa sunulacak. Dileriz bizde bu hikayeye Türkçe erişebiliriz.
 
 
Kaynak 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler