Dead by Daylight Satışları 3 Milyonu Aştı

16.11.2017 20:55 Gazali Çetinkaya

 
   Starbreeze, Dead by Daylight'ın 3 milyondan fazla kopya sattığını duyurdu. 
 
   Steamspy'in verilerine göre, asimetrik multiplayer korku oyunu sadece PC üzerinde 2.5 milyon kopya sattı. Satışların geri kalan kısmı ise doğal olarak konsol versiyonlarına ait.
 
   Dead by Daylight ilk olarak Haziran 2016'da PC için çıktı ve ardından 23 Haziran 2017'de PlayStation 4 ve Xbox One'a da geldi. 
 
   Dead by Daylight Tanıtım Yazısı:

   Dead by Daylight, çok oyunculu (4'e 1) bir korku oyunudur ve oyunda bir oyuncu azılı bir katil rolünü üstlenirken diğer dört oyuncu hayatta kalmaya çalışanları oynayarak katilden kaçmaya ve yakalanıp işkence görerek öldürülmekten kurtulmaya çalışmaktadır. Hayatta kalmaya çalışanlar üçüncü şahıs açısıyla oynamaktadır ve daha iyi bir durumsal farkındalığa sahiptir. Katil ise birinci şahıs açısıyla oynamaktadır ve avına odaklıdır. Hayatta kalmaya çalışanların amacı her karşılaşmada katile yakalanmadan ölüm sahasından kurtulmaktır. Bu her ne kadar kulağa kolay gibi gelse de etrafınızdaki ortam her oynayışınızda değiştiğinden dolayı bunu başarmak o kadar da kolay olmayacak.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler