Dead or Alive 5: The Last Round'dan İlk Detaylar Paylaşıldı

02.09.2014 18:45 Ömür Gencer


      Dead or Alive serisinin yeni nesil oyunu Dead or Alive 5: The Last Round, geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Yapımcı ekip Koei Tecmo'nun Video Gamer'a verdiği bir röportajla oyun hakkında ilk detaylar paylaşıldı.
 
     Belirtilenlere göre Dead or Ailve 5: The Last Round, PS4 ve Xbox One'ın yanında PS3 ve Xbox 360'a da gelecek. Ayrıca oyun PlayStation 4 ve Xbox One'da 1080p'de 60 fps çalışacak. 2012 yılında çıkan oyunun geliştirilmiş hali olan Dead or Alive 5: The Last Round, sadece görsel bakımdan değil içerik bakımından da yenilenmiş olacak. Verilen bilgilere göre oyunda yaklaşık 300 yeni kostüm bulunacak.
 
     2012 yılında çıkmış olan oyun için DLC aldıysanız bu DLCleri Dead or Alive 5: The Last Round'a ekleyebileceksiniz. Oyunun belirtilen fiyatı PS4 ve Xbox One'da 40 dolar, PS3 ve Xbox 360'da da 30 dolar.
 
       Oyunun dövüşçü listesi de oldukça doyurucu. Dead or Alive 5: The Last Round'un dövüşçü listesi tam olarak şöyle: Hayabusa, Hayate, Kasumi, Ayane, Rig, Momiji, Leon, Kokoro, Tina, Lisa, Brad Wong, Jann Lee, Hitomi, Leifang, Christie, Eliot, Leon, Gen Fu, Bayman, Bass, Zack, Helena, Marie Rose, Phase 4, Virtua Fighter serisinden  Nyotengu, Akira, Pai, Jacky ve Sarah Bryant.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive 5: Last Round Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 1 Saat önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 2 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 3 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 4 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler