Dead or Alive 5 İçin DLC Karakter Satılmayacak

20.06.2012 13:19 Levent Polater

 
    Çoğu dövüş oyunu için firmalar artık bu nesilde çıkışından sonra yeni karakterleri DLC yani indirilebilir içerik yoluyla satma derdinde. Fakat görünüşe göre Dead or Alive 5 ile Team Ninja'nın böyle bir takıntısı yok.
 
    Team Ninja patronu Yosuke Hayashi, ekstra karakterleri daha sonra satmaya çalışma çabasının "adil" olmadığını ve bunun dövüş oyunları için doğru bir yöntem olmadığını belirtti.
 
    "Dead or Alive 5 bu Eylül'de çıkışını yaptığında oyunseverler, gerçek bir dövüş oyunu nedir bir kez daha hatırlayacaklar." diyen Hayashi, Dead or Alive 5 için oldukça umutlu ve aynı zamanda iddialı konuşuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive 5 Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Phantom Blade Zero'dan İlgi Çekici Oynanış Fragmanı 11 Dk önce YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Valorant Konsollara Geliyor: PS5 ve Xbox Series İçin Yolda 4 Saat önce Klasik Oyun The Thing: Remastered Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler