Dead or Alive 6'nın Oynaması Ücretsiz Versiyonu Yayınlandı

15.03.2019 15:05 Gazali Çetinkaya

 
Koei Tecmo, Dead or Alive 6'nın oynaması ücretsiz versiyonu Dead or Alive 6: Core Fighters'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınladı. Aşağıdaki bağlantılardan indirip hemen oynayabilirsiniz.

PlayStation Store
Xbox Store
Steam

Dead or Alive 5 Ultimate: Core Fighters versiyonuna benzer olarak Dead or Alive 6: Core Fighters da dört adet oynanabilir karakter ve çevrimiçi karşılaşmalar da dahil olmak üzere birçok oyun modunun kullanılmasına izin veriyor. Bu versiyonda hikaye modu ise kilitli.

Dört karakter belli zaman aralıklarıyla sürekli olarak değişecek ve şu anda erişilebilir olan karakterler Kasumi, Hitomi, Diego, ve Bass. Oyuncular isterlerse ücret ödeyerek istediği karakterleri de açabilirler.

Oyunun standart sürüm fiyatı ise PlayStation Store'da 299,00 TL, Xbox Store'da 180,00 TL ve Steam'de ise 199,00 TL. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive 6 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Koei Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 1 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler